Skip to content

LEVI’S LEFTY JEAN

maart 27th, 2010

Dry Selvage

Wat moet het voor een denimfreak toch fijn zijn als je in Japan geboren bent. In tegenstelling tot de Nederlandse Pall Mall-mentaliteit staat men daar namelijk wel volledig open voor vernieuwing. Voor het onbekende. En in veel gevallen is die vernieuwing en dat onbekende ook nog eens gewoon heel gaaf. Knap irritant. Of het nu komt omdat die Japanners zo belachelijk veel smaak hebben, of omdat dat wat je van ver haalt nu eenmaal lekker hoort te zijn, dat laten we gemakshalve maar even in het midden.

Kazuki Kuraishi en Takahiro Miyashita, de twee meest gerespecteerde denimdesigner uit Japan zijn onlangs een nieuw labeltje gestart, en om dat te vieren maar meteen een samenwerking aangegaan met een jeansmerkje wat al langer bekend schijnt te zijn in de wereld. Een aardige start voor een beginnend jeanslabel, dacht ik zo. De Levi’s Lefty Jean ziet er natuurlijk weer uit om je denimvingertjes bij af te likken en zal hoogstwaarschijnlijk nooit in onze handen komen. Irritant, eigenlijk. Toch wilden we je dit staaltje jeans niet onthouden. Meer info via hypebeast.com.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • NuJIJ
  • Tumblr
No comments yet

Comments are closed.