Skip to content

PRPS || PRPS x THE SELVEDGE YARD ‘BLACKBIRD’ DENIM

april 21st, 2012

Dry Selvage

Na alle mooie plaatjes van het inmiddels veelbesproken PRPS x The Selvedge Yard-event in Brooklyn lijkt het ons de hoogste tijd om de pics van de holy grail eens te laten zien. De tot 13 stuks gelimiteerde PRPS uit de Noir-collectie, van 14oZ chunky raw Japanse selvedge denim. Zoals de Amerikanen zeggen: these jeans are not for the faint of heart. En daar is geen woord van gelogen. Om er maar meteen hardcore in te gaan, droegen wij de broek zelfs tijdens de toch al altijd oncomfortabele vlucht terug. De stoelen van KLM zijn weer een beetje blauwer. 

Speciaal voor deze collab zijn de rivets en de knopen volledig zwart, en zien we ook eenmalig als ode aan de Triumph Blackbird een stitching op de backpockets. Aan de binnenkant van de zakken zien we bovendien een afbeelding van de iconische motor, met het hele verhaal waarom deze machine ook alweer zo moddervet is.

Als kers op de taart ontvingen we de broek ook nog eens in een speciaal voor de gelegenheid gemaakte zak, waarop ook weer het schitterende PRPS x The Selvedge Yard-logo prijkt. Uber-, uber-, ubercool. We gaan de broek rocken als een malle, en houden je op de hoogte van het bleeding-proces.


Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • NuJIJ
  • Tumblr
No comments yet

Comments are closed.